Huifkarverhuur op de Drentse Hooglanden

Heeft u altijd al eens een tocht met een huifkar willen maken? Ga één of meerdere uren met een huifkar en paard op pad. De kinderen mogen om de beurt naast de koetsier plaatsnemen en het paard besturen. Je zult ze zien stralen en genieten en ze zullen er nog lang over navertellen. De koetsier vertelt u het één en ander over de paarden, het bedrijf en de omgeving van Midden Drenthe.  Het is niet meer mogelijk om zonder koetsier op pad te gaan.

We houden rekening met iedereen en zekers met onze paarden, dus rijden alleen als de weersomstandigheden dat toelaten, te Warm/Koud/ veel Regen, dan rijden wij niet. U kunt altijd gratis annuleren of verplaatsen.

April tot eind Oktober:   Zaterdag en Zondag vanaf 10.00 uur.

Meivakantie Hemelvaart Pinksteren op aanvraag.

Juli en Augustus iedere dag vanaf 10.00 uur.

Er is plaats voor ongeveer 10 personen per huifkar, rekening houdend met het paard. Geniet even lekker van de rust en de natuur die de omgeving u biedt. We rijden met de huifkar en het paard over mooie landweggetjes, langs bosranden, door natuurgebieden en dorpjes met prachtige oude boerderijen. Duurt de huifkartocht langer dan een uur, dan stoppen we onderweg om het paard even rust en water te geven. We kunnen met de huifkar bij een speeltuintje stoppen waar de kinderen even kunnen spelen, of ergens onderweg bij een heideveld of langs de bosrand,  waar u de benen even kunt strekken en eventueel kunt picknicken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

De kosten voor een rit met de huifkar tot ongeveer 10 personen (inclusief koetsier) zijn:

  • 1 uur: € 80,00
  • 2 uur: € 140,00

De kosten voor een rit met de paardentram, voortgetrokken door 2 paarden, van 10 tot max. ongeveer 16 personen (inclusief koetsier) zijn:

  • 1 uur: € 140,00
  • 2 uur: € 200,00
  • U kunt kosteloos annuleren. Geef dit graag vroegtijdig door, uiterlijk om 9.00 uur op de dag zelf.
  • U dient contant te betalen daar u bij ons niet kunt pinnen.
  • Wij zijn open van 1 maart t/m 31 oktober, iedere dag van 10.00 t/m 17.00 uur. In overleg zijn andere tijden mogelijk.

U kunt reserveren door te bellen naar 06-53846657 of 06-11802896. U kunt uiteraard ook altijd per mail contact opnemen.