Huifkar Verhuur op de Drentse Hooglanden

Huifkar over zandweg
 

Één of meerdere uren, inclusief koetsier, met huifkar en paard op pad. Naast de koetsier, mogen  de kinderen, om de beurt plaats nemen, en  het paard besturen. Je  ziet de kinderen  stralen en genieten, en waar ze nog lang over na vertellen. Onze koetsier verteld u…… , en we rijden langs prachtige…..,  dit wordt  een onvergetelijke huifkartocht.

Zonder koetsier is niet meer mogelijk .
Met koetsier, u of uw kinderen mogen zelf het paard mennen, en de koetsier verteld u het één en ander over de paarden, het bedrijf, de omgeving, etc…..
 ivm  corona kunt u alleen met uw eigen gezin/huishouden een tochtje maken.

Er is plaats voor ongeveer 8 volwassenen  per huifkar, rekening houdend met het paard.  Even lekker genieten van de rust en de natuur die de omgeving u biedt.    We  rijden met huifkar en paard over mooie landweggetjes, langs bosranden en  natuurgebieden,  en dorpjes met prachtige oude boerderijen.  Duurt de huifkar tocht langer dan een uur, dan stoppen we onderweg, om het paard  even rust te geven, en wat water aan te bieden.   We kunt stoppen met de Huifkar  bij een  Speeltuintje,  waar kinderen even kunnen spelen,  of ergens onderweg bij heideveld, langs bosrand,  waar u de benen even kunt strekken, en eventueel de picknick kunt nuttigen. 

Kosten huifkar tocht met koetsier:

1 uur 70,00

2 uur 120,00

Een huifkar uitje met Paard en Huifkar  die u niet mag missen!

U kunt kosteloos annuleren, geef dit graag vroegtijdig door, uiterst 9.00 uur op de dag zelf .

Ons Bedrijf is het gehele jaar geopend, Huifkartochten doen we vanaf ong1 April tot 1 November, iedere dag van 10.00 t/m 17.00 uur, in overleg andere tijden mogelijk.

RESERVEREN KAN OP TEL NR:
06 53846657 of  06 11802896.
U dient contant te betalen daar u bij ons niet kunt pinnen.