Huifkar Verhuur op de Drentse Hooglanden

Dagtochtjes met paard en wagen, even lekker genieten van de rust en de natuur die de omgeving u biedt.    Onze koetsier verteld u het één en ander over de paarden,   de omgeving,  en de historie, u rijdt over mooie landweggetjes, langs bosranden en  natuurgebieden,  en dorpjes met prachtige oude boerderijen. Duurt de tocht langer dan een uur dan stoppen we onderweg om het paard water aan te bieden, en even rust te geven.  Kopje Koffie/Thee bij de plaatselijke Horeca of een Picknickmand behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een Picknick stoppen we bij een Speeltuintje, waar u kunt genieten van uw bakkie, de benen kunt strekken,  en de Kinderen even kunnen spelen. 

Rekening houdend met het paard, kunnen er ongeveer 10 personen (volwassenen), of 13 personen (volwassenen en kinderen) in de huifkar. Voordat we vertrekken moet het paard gepoetst worden,  na tijd wordt het wederom gepoetst of gedoucht en krijgt het zijn verdiende extraatje, uw kinderen mogen hierbij helpen.

Verhuur zonder koetsier is helaas niet meer mogelijk. 

Deze onvergetelijke tocht mag bij uw vakantie niet ontbreken!

 

Wij hebben route’s van 1, 2,  of 3 uur. 

 

 

Prijzen Huifkartocht:

MET  KOETSIER :

1 uur  € 60,00                                                                                              
2 uur € 110 ,00                                                                                             
3 uur € 140,00     

                                                                                    
Wij Beschikken over meerdere huifkarren  o.a. van 10 tot 18 personen, die  door 1 of  meerdere paarden wordt voortgetrokken

Informeer naar de mogelijkheden en de tarieven, indien u meerdere/grotere huifkarren nodig mocht zijn.

Het seizoen loopt van april t/m oktober .

openingstijden: 10.00 uur tot 18.00 uur.

Indien  de weersomstandigheden ( te warm/koud/nat ) ,  het  niet toelaten  om te rijden  , kan u kosteloos annuleren, en/of  kijken we als de mogelijkheid er is  de tocht  te verzetten, het moet aangenaam zijn voor zowel het Paard als Koetsier of U.

 

U dient telefonisch te reserveren via  06 5384 6657