Appartement en Blokhutten

Onze ruime luxere blokhutten bieden plaats aan ongeveer 5 personen. Slapen doet u in een 2-persoonsbed met bovenslaper en een stapelbed.Dekbedden kussens zijn aanwezig . Keuken, Koelkast, Koffie/Thee apparatuur, 2 zitsbank, stoelen en tafel, Keuken met 4 pits gastsel, potten pannen etc, Tv radio, stoelen en tafel voor buiten, in overleg is een BBQ te gebruiken.
Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de prachtige omgeving om te fietsen, wandelen, de vele bezienswaardigheden te bezoeken, of gewoon even helemaal niets. Huisdieren zijn toegestaan indien aangelijnd, en hebt u een eigen paard, of houdt u van paardrijden ook daarvoor hebben wij alle mogelijkheden.
Een keertje geen zin in koken? In de directe omgeving zijn voldoende mogelijkheden, ook een heerlijk ontbijt kunnen wij voor u verzorgen.
Onze sanitaire voorzieningen zijn een gescheiden dames- en herenunit.

Tarieven 2019 Blokhut zijn :

                                                                            per nacht                 Weekend                  Midweek                            Week

                                                                                                                  Vr t/m Ma                Ma t/m Vr                         Vr t/m Vr

APRIL t/m OKT exl JULI/AUG                      45,00                        125,00                        175,00                            275,00

JULI en AUG                                              niet mogelijk                 150,00                         225,00                           325,00

prijzen exl schoonmaakkosten 25,00 , en toeristenbelasting        1,30 pppn

Aankomst na 15.00 uur en Vertrek voor 11.00 uur, evt in overleg andere tijden mogelijk.